HU | EN

„Megtervezett célok, megalkotott utak”

Az MS Mester Kiadó és Reklámügynökség komplex marketing szolgáltatást nyújt külföldi és belföldi ügyfeleiknek egyaránt. A megalakulásunkat követő 25 évben grafikai stúdióból full service ügynökséggé fejlődtünk, bejárva a marketingkommunikáció minden területét.

Szakembereink közössége az alkalmazott művészet és a legújabb marketing trendek összehangolásával alkotja meg az ügyfeleinkkel közösen átgondolt koncepciókat. Nagy múltú nyomdairányítási tapasztalatunk révén nemcsak a minőségben vagyunk versenyképesek.

Integrált marketing feladatok és egyedi projektek megvalósításában egyaránt rugalmas partnerek vagyunk. Az MS Mester az évek során elhivatott, tehetséges kreatív szakemberek baráti közösségét gyűjtötte, és gyűjti jelenleg is maga köré. Olyanokat, akik hozzánk hasonlóan maximalisták, és akikben mindannyian megbízunk. Ennek köszönhetően ügyfeleink számára magas alkotói színvonalat, gyorsaságot és minden részletre kiterjedő figyelmet nyújtunk.

Szakmai alkotóközösségünk

Három kulcsemberünk fogja össze azt a kreatív szakemberekből álló csapatot, ami az MS Mester dinamizmusát, maximalizmusát és alkotói minőségét adja. Mi mindannyian megbízunk egymásban, egymás szakértelmében és kreativitásban. Mindig tudjuk, hogy mennyit vállalhatunk és mit tudunk nyújtani az ügyfeleinknek.

Mayer Beáta az 1996-os alapításkor egy olyan ügynökséget szeretett volna létrehozni, ahol az ügyfelek változatos kommunikációs igényeivel egy összetartó baráti-szakmai közösség foglalkozik, a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve. Ezt a víziót valósítja meg az MS Mester, amely a legapróbb feladatoktól a legösszetettebb stratégiaalkotásig képes hatékony megoldásokat létrehozni ügyfelei számára. Mindezt anélkül, hogy partnereinek egy nehézkes és hierarchikus szervezettel kellene kapcsolatot tartania.

Beáta a tervezéssel töltött hosszú évek után az utóbbi időben elsősorban az aktuális projektek koordinálásával foglalkozik a cégen belül. Ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan menedzseli azt a kreatív közösséget is, amivel a jelenlegi és leendő ügyfelek összes kérése rugalmasan és hatékonyan teljesíthető.

Csongrádi László, hazai és nemzetközi ügyfeleink nyomdai projektjeinek stratégiai vezetője és szakmai közösségünk egyik mozgatórugója. 25 évig saját nyomdáját irányította, így szakmai tapasztalata és kapcsolatrendszere minden ügyfelünk számára egyedi megoldásokat és garanciát biztosít. Kreatív koncepcióinkon a születésüktől kezdve kiforrott állapotukig együtt dolgozunk, a folyamat minden pontján jelen van és biztosítja, hogy a nyomdai kivitelezésben a legtöbbet hozzuk ki az ötleteinkből.
Flottamagazinunk kiadványfelelőse, szerkesztője.

Dékány Dalma Dóra, a cég vezető grafikusa és designere.

Dalmát az egyetem alatt sok szempontból történt szűrés után, egyetlen emberként választották ki és bízták meg a CocaCola Student Barand Manager-i feladatok ellátásával. Itt került kapcsolatba a valós, magas szintű markting szemlélettel és a reklámvilággal. A szülői hagyományokat folytatva képezte magát alkalmazott művészeti és grafikusi téren egyaránt. Nyert országos tendert mobilapp készítéssel, több budapesti ügynökségnél mélyítette el a kreatívitását és naprakész ismereteit.

Lendületével, tehetségével, gyorsaságával hamar a megrendelők kedvence lett.

Munkatársaink még