HU | EN

Flottaautós magazinunkat nyomtatott formában egyik piacvezető ügyfelünk megbízásából kezdtük el megjelentetni 2003-ban. A kezdetektől – a tartalomgyártáson át a nyomdai kivitelezésig – a szaklapkiadás egész munkafolyamatát irányítottuk, majd szemléletváltásuk után döntést hoztunk és a magazint saját kiadásban jelentettük meg és fejlesztjük tovább.

A Flottamagazin ma már egy 15.000-es látogatottságú online magazin, aminek grafikai minőségét emelve és tartalmát további rovatokkal kiegészítve egy igazán népszerű tartalommal érjük el olvasóinkat, elsősorban szakembereket. Magazinunk jelenleg havonta frissül, az új tartalmakat hírlevél kampánnyal támogatjuk. Címzett listáinkon több mint 4,200 autóipari közép- és felsővezető, valamint további több tízezer címzett szerepel. A Flottamagazin.hu oldalon megjelenített PR tartalmak olvasottságát, egy több mint fél milliós célszemélyt felölelő – köztük céges autóhasználatban döntést hozókat megszólító – kampánnyal erősítjük.

Jelenleg a flottakezelés területén szerzett marketing tapasztalatunkkal szaklapunk fejlesztésén dolgozunk. A közeljövőben hetente frissítjük majd tartalmainkat és rovatainkat is bővítjük.

www.flottamagazin.hu